Het Mamacafé’s eerste ontmoetingsmoment vond plaats op 8 mei 2014 onder de naam “Mama Cafe Dordrecht”. Maar al sinds oktober 2013 was onze oprichtster Talli Los er over aan het dromen. Ze heeft het zelf heel erg gemist met haar oudste kind en merkt dat ook andere kersverse ouders het missen.
Toen de juiste mogelijkheden zich voor deden, was het dan ook tijd om er voor te gaan.

Het mamacafé heeft sindsdien op vele verschillende vrijwilligers gesteund (onze dank naar elk van hen) en op verschillende plaatsen, dagen en tijdstippen plaats gevonden. Maar het is altijd iets geweest wat door de passies van ouders georganiseerd werd voor andere ouders.
Wij hopen dit nog jaren te kunnen doen. 

Doel

Een plek te zijn waar ouders elkaar kunnen ontmoeten en ondersteunen. Hun zorgen en blijdschap met elkaar delen. Van elkaar kunnen leren en met nieuw onderwerpen en bedrijven in contact kunnen komen. 

Maar boven alles uit een plek om naar te toe gaan voor gezelligheid, voor contact met andere ouders. Wanneer je je eenzaam voelt, een luisterend oor nodig hebt of gewoon even met andere ouders wilt kletsen. 

Ons team. 

Talli Los (oprichtster en gastvrouw)

Talli is er sinds de allereerste mamacafe bijeenkomst bij geweest. Ze is moeder van 3 kinderen (Falko (2011), Veerle (2013) en Leopold (2019). Naast het draaien van het mamacafe, is ze ook actief als vrijwilliger voor Moeders informeren Moeders en is ze draag(doek)consulent bij DraagPracht.

Joyce Sprangers-Kuiper (gastvrouw)

Joyce is na ongeveer een jaar aangesloten bij het mamacafe team. Joyce is onze mama zonder fysiek kinderen bij zich, maar heeft een passie voor kinderen en is er altijd als steun voor het delen van de verlies die zijn en vele ander leiden. Daarnaast heeft ze een klein winkeltje in het binnenstad, Nessy’s Way.

Tekla de Bruijn (helpende hand achter de schermen)
Als vaste bezoeker en moeder van 3 kinderen is ze ons te hulp geschoten, Ze helpt regelmatig mee met het vullen van onze facebook pagina, en is meestal aanwezig met een deel van haar kinderen.


Ook mee helpen?
We zijn altijd op zoek naar extra handjes, Wil jij ook meehelpen met Het Mamacafé nog gezelliger te maken schiet een van ons aan bij het mamacafe of stuur ons een berichtje. En laat vooral weten waar mee je zou willen helpen.

Sponsoren 

Het Mamacafé draait volledig op vrijwilligers maar we hebben ook sponsoren nodig voor de nodig dingen als locaties, website, ect. Maar ook zijn we onze sprekers van afgelopen jaren erg dankbaar. Wil jij ook bijdragen aan Het Mamacafé in het vorm van sponsoring of een keer een thema verzorgen, neem dan gerust contact met ons op.

Vaste sponsoren:

Sprekers: